Οδηγώντας UTV / Jeep

Τα UTV / Jeep γνωστά και ως Side by Side οχήματα έρχονται να συμπληρώσουν τα ATV UTILITY τόσο στην ψυχαγωγία, όσο και στην γεωργία, κτηνοτροφία, και στις πάρα πολλές άλλες χρήσεις τους.
Τα οχήματα αυτά γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.

Και τα UTV / Jeep χρειάζονται την ίδια προσοχή στη χρήση τους, αλλά και την καλή γνώση των δυνατοτήτων τους. Επειδή στην Ελλάδα είναι ακόμα λιγότερο γνωστά η εταιρεία μας σας δίνει περισσότερες πληροφορίες για να τα γνωρίσετε. Σας παραπέμπουμε στο Recreational Off-Highway Vehicle Association (ROHVA) http://www.rohva.org/Resources/TL!ROVTips2009.pdf που δημιουργήθηκε στην Αμερική για να προωθήσει την ασφαλή και υπεύθυνη χρήση των UTV / Jeep (Side by Side) στην εκτός δρόμου χρήση τους.

AUTO PROFIT M.I.K.E.

Μία εταιρία με όραμα!

Η AUTO PROFIT ιδρύθηκε το έτος 1994 με έδρα στη Λεωφόρο Συγγρού 250.

Από το 1998 μεταφέρθηκε στις σημερινές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 1.123τ.μ. στη Λεωφόρο Συγγρού 294.

Ήταν η πρώτη ελληνική εταιρία που έκανε παράλληλη εισαγωγή καινούργιων αυτοκινήτων Suzuki από το 1994 έως το 2012, με πελάτες εκτός της λιανικής , μεγάλες εταιρίες ενοικίασης HERTZ , AVIS, EUROPCAR, κλπ. Από το 2011 προσέθεσε στις δραστηριότητες της την εισαγωγή δίκυκλων και τετράκυκλων οχημάτων και ειδικότερα UTV side by side.. Από το 2015 είναι μέλος του δικτύου Renault – Dacia και από το 2016 μέλος του δικτύου SsangYong.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ