Οδηγώντας ATV / QUAD & ATV UTILITY

Όποια και αν είναι η χρήση των ATVs, εργασία ή αναψυχή, πριν τα χρησιμοποιήσουμε, όλοι πρέπει να γνωρίζουμε τη λειτουργία τους, τις δυνατότητές τους, αλλά και τους βασικούς κανόνες ασφαλείας κατά την οδήγηση.

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στη σωστή ενημέρωση. Για το λόγο αυτό σας παραπέμπουμε στα 2 εγκυρότερα Ινστιτούτα για την ασφαλή οδήγηση των ATVs, της Αμερικής – Καναδά (ATVSAFETY INSTITUTE) www.atvsafety.org.

http://www.atvsafety.org/InfoSheets/ATV_Riding_Tips.pdf και το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο (EUROPEAN ATV SAFETY INSTITUTE) http://www.quadsafety.org/SafetyandEquipment.aspx, για να ενημερωθείτε από τους υπεύθυνους σε ότι έχει σχέση με την ασφάλεια σας οδηγώντας ένα ATV για διασκέδαση – αναψυχή.

Εκτός των δυο πλέον έγκυρων Ινστιτούτων ο υποψήφιος αγοραστής αξίζει να επισκεφτεί ένα από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια της Αμερικής, στη ΝΤΑΚΟΤΑ http://www.sdstate.edu/abe/extension/sofy/resources/upload/ATV-SAFETY.pdf και το Αγγλικό forum για ATV http://www.donnies.co.uk/10-safety-tips-when-riding-a-quad-or-atv/

Όταν οδηγείται όμως στους δρόμους χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Λίγες χρήσιμες πληροφορίες για οδήγηση στους δρόμους με κίνηση μπορείτε να βρείτε από το γαλλικό περιοδικό Quad-infos.com, μπαίνοντας στη διεύθυνση http://quad-infos.com/page-conduite-1.html

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η Γαλλική αγορά είναι η πρώτη σε πωλήσεις στην Ευρώπη σε ATV / UTV.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε εφόσον επιθυμείτε και τα παρακάτω video του EUROPEAN ATV SAFETY INSTITUTE.

AUTO PROFIT M.I.K.E.

Μία εταιρία με όραμα!

Η AUTO PROFIT ιδρύθηκε το έτος 1994 με έδρα στη Λεωφόρο Συγγρού 250.

Από το 1998 μεταφέρθηκε στις σημερινές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 1.123τ.μ. στη Λεωφόρο Συγγρού 294.

Ήταν η πρώτη ελληνική εταιρία που έκανε παράλληλη εισαγωγή καινούργιων αυτοκινήτων Suzuki από το 1994 έως το 2012, με πελάτες εκτός της λιανικής , μεγάλες εταιρίες ενοικίασης HERTZ , AVIS, EUROPCAR, κλπ. Από το 2011 προσέθεσε στις δραστηριότητες της την εισαγωγή δίκυκλων και τετράκυκλων οχημάτων και ειδικότερα UTV side by side.. Από το 2015 είναι μέλος του δικτύου Renault – Dacia και από το 2016 μέλος του δικτύου SsangYong.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ